Nieuws......Nieuws......Nieuws......Nieuws......Nieuws......Nieuws......Nieuws......

Fusie V.V. Hijker Boys en S.V. Halen

Hoe staat het met de samenwerking tussen SV Halen en Hijker Boys

Afgelopen week hebben het voetbalbestuur SV Halen en het bestuur van Hijker Boys gezamenlijk vergaderd.  Hierbij waren een tweetal heren van de KNVB aanwezig om ons te wijzen op  de mogelijkheden en onmogelijkheden van de samenwerking. De KNVB accepteert een samenwerking tussen twee verenigingen van één jaar mits er een onderzoek tot fusie wordt gestart. Hieruit moet een fusievoorstel komen. Dit onderzoek wordt gedaan door een fusieonderzoekscommissie,  bestaande uit drie leden van elke vereniging. Deze commissie kan worden begeleid door een medewerker van de KNVB.  De uiteindelijke eventuele fusie moet dan definitief zijn voor 1 mei 2011.

Beide verenigingen streven naar een accommodatie in het eigen dorp. Het is volgens de KNVB mogelijk om elke vier weken één thuiswedstrijd in Hooghalen en één thuiswedstrijd in Hijken te spelen.

Er is een gezamenlijke technische commissie samengesteld, die de stemming onder de voetballers van de tweede en derde elftallen zondagvoetbal zal polsen. Het zaterdagelftal zal onder de verantwoording van trainer Wout van Urk vallen. Het eerste en tweede elftal zondagvoetbal zal onder de verantwoording van trainer Henk Evers vallen.

Beide verenigingen maken een gezamenlijke pot , waaruit trainers, vergaderkosten e.d. kunnen worden betaald.

Zodra er meer nieuws te melden is over de samenwerking zal dit worden vermeld op de beide sites en in beide clubbladen. De eerstvolgende vergadering met beide besturen is gepland op 31 mei 2010.

 

Je kunt weer foto`s bekijken van Hijker Boys.

Via de link: http://hijkerboys.hyves.nl/

 

Doe allemaal mee met de

WK Poule 2010 van Hijker Boys.

Voor meer info in de kantine.

Geef je snel op voor 10 juni.

 

Gezocht:

Bestuurslid Sponsorzaken

Voor info Bestuur Hijker Boys.